به گزارش قدس آنلاین مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی در نشست با اصحاب رسانه ضمن تبیین برنامههای مدیریت مصرف گفت: میزان بار شبکههای استان در حال حاضر به هزار مگاوات نزدیک شده و تکلیف ما برای مدیریت مصرف در اوج بار تابستان ۴۰۰ مگاوات است که اگر این میزان محقق نشود با ناپایداری شبکه مواجه خواهیم شد.
محمودی افزود: برای اینکه بتوانیم تابستان امسال را بدون خاموشی پشت سر بگذاریم، احتیاج به همکاری گروههای مختلفی از مشترکین داریم و در این راستا هم پاداشها و مشوقهای خوبی از طرف وزارت نیرو در نظر گرفته شده است.
او در ادامه بابیان اینکه روز گذشته با تلاش و همراهی مشترکین نزدیک ۱۴۰ مگاوات مدیریت مصرف داشتیم، گفت: امید است امسال هم با همکاری گروههای مختلف تابستانی بدون خاموشی داشته باشیم و به خوبی از اوج بار عبور کنیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان با اشاره به اینکه در بخش خانگی کشور احتیاج به دو هزار مگاوات همکاری داریم، افزود: سهم استان مرکزی حداقل ۱۰ درصد صرفه جویی مشترکین خانگی خواهد بود که با تمهیداتی بسیار کوچک مثل روی دور کند قرار دادن کولرهای آبی، تعویض پوشال، ایجاد سایبان برای کولرها، تنظیم دمای کولرهای گازی بر روی دمای رفاه بین ۲۴ تا ۲۶ درجه و کم کردن میزان مصرف وسایل برودتی به مدیریت مصرف برق کمک کنند.
محمودی در ادامه گفت: علاوه بر صرفه جویی در بخش خانگی در بخش صنعت کشور هم احتیاج به صرفه جویی ۶ هزار مگاواتی داریم.
او ادامه داد: با توجه به اینکه استان مرکزی سومین قطب بار صنعتی کشور از نظر صنایع بزرگ و دومین قطب صنایع بزرگ کشور است حدود ۱۰۰ مگاوات برای صنایع استان تکلیف به صرفه جویی شده تا مثل سال گذشته شاهد کاهش مصرف برق در استان باشیم و به همین دلیل صنایع نیز مکلفند یک نوببت کاری در هفته را از ساعت ۱۱ صبح تا ۲۳ شب همکاری کنند.
محمودی با قدردانی از همه گروههای مختلف مشترکین که سال گذشته کمک کردند تا تابستان سال قبل را بدون خاموشی پشت سر بگذاریم گفت: انتظار میرود امسال نیز این همکاری وجود داشته باشد تا همانند سال گذشته شاهد تداوم پایداری شبکهها را در تابستان جاری باشیم.
محمودی همچنین افزود: برای صرفه جویی در مصرفِ ادارات هم تکالیفی در نظر گرفته شده و برای ادارات در این راستا وظایفی تکلیف شده است.
او اضافه کرد: تغیر ساعات اداری، کاهش ۳۰ درصدی بار مصرف نسبت به دوره مشابه سال قبل و ۶۰ درصد میزان بار بعد از ساعت اداری و استفاده از مولدهای برق تحت اختیار از جمله تکالیف ادارات است. همچنین ادارات مکلف شدند ۲۰ درصد از مصارف خود را از طریق انرژی خورشیدی تأمین کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان گفت: در بخش کشاورزی هم برنامههایی به کشاورزان ابلاغ شده و با توجه به احتیاج پایداری شبکه درخواست ما از کشاورزان این است که مثل سنوات گذشته همکاری را در ساعات اوج گرما داشته باشند.
محمودی افزود: در بخش تجاری و اصناف هم برنامههایی ابلاغ کردیم که از ساعت ۱۳ تا ۱۷ اصناف تعطیل باشند و در این ساعت مصارف سرمایشی و روشنایی خود را از مدار خارج کنند.
محمودی در پایان تعداد کل مشترکین استان مرکزی را ۸۰۱ هزار مشترک عنوان کرد که ۸۰ درصد مشترکین بخش خانگی هستند که این تعداد ۲۰ درصد برق استان را مصرف میکنند.
او تعداد مشترکین صنعتی و کشاورزی را ۱۵ هزار مشترک عنوان کرد که این تعداد مشترک ۶۷ درصد برق تولیدی استان را مصرف میکنند.
محمودی در ادامه افزود: مصرف بار ادارات ۳۵ مگاوات است که با تغییر ساعات و کاهش مصرف برق امیداواریم شاهد حداقل ۱۳ مگاوات صرفه جویی در مصرف برق ادارات باشیم.
او عنوان کرد: ۷۷ درصد مشترکین برق استان مرکزی در سال گذشته پاداش دریافت کردند و امیدواریم ۲۳ درصد باقیمانده هم امسال در کنار این ۷۷ درصد قرار گیرند و شاهد کاهش مصرف برق و گذراندن تابستان بدون خاموشی باشیم.
نظر شما